Відкриваємо двері дітям



Четверта зустріч національних партнерів Кампанії

20.04 2015 Партнери


Обмін досвідом,ідеями та баченням подальшої роботи в рамках Кампанії та просування деінституціалізаціі підґрунтям для розробки планів спільної діяльності та досягнення результатів, що приведуть до зміни системи захисту дітей та парадигми мислення у країні

17 квітня ми зібрали національних партнерів Кампанії на чергову четверту зустріч. Метою нашого зібрання стало обговорення перебігу кампанії ‘Відкриваємо двері дітям’, планування подальшої діяльності та визначення очікуваних результатів та суспільних змін.

За результатами обговорення та озвучених пропозицій від партнерів ми визначили такі ключові напрямки роботи на 2015 рік:

  • В рамках інформаційної кампанії переглянути комунікаційні меседжі Кампанії, виробити спільні для всіх партнерів меседжі для трансляції їх через історії, висвітлення в ЗМІ тощо.
  • Розширення аудиторії соціального ролику на підтримку Кампанії та розповсюдження інформації про Кампанію через рекламну діяльність.
  • Подальша  експозиція соціально-культурного поекту ‘Відкриваємо двері дітям’ або його складових арт-обʼєктів в регіонах та на центральному рівні.
  • Проведення аудиту системи соціального захисту дітей із залученням ресурсів та можливостей всіх партнерів.

FotorCreated

Надзвичайно важливо для нас створити умови для ефективної співпраці та втілення завдань Кампанії всіма організаціями, які взяли на себе зобов’язання у впровадженні Кампанії та просуванні реформи системи захисту дітей в масштабах цілої країни. Саме ефективна мережева співпраця та залучення ресурсів всіх партнерів є запорукою того, що нам вдасться розв’язати складну та комплексну проблему належного захисту дитинства та ефективної підтримки сімей в Україні, що гарантуватиме реальну можливість кожній дитині зростати у безпечному та сприятливому сімейному оточенні.