Відкриваємо двері дітям



Новини

Підтримувати, посилювати та розширювати: рекомендації громадянського суспільства щодо використання бюджету ЄС

28.03 2018 Європа

5 ключових рекомендацій при використанні бюджету ЄС для підтримки деінституціалізації від європейської кампанії "Відкриваємо двері дітям"


Успіхи й прогалини в 2017 році: дані з 16 країн-учасниць Кампанії

14.02 2018 Європа

Європейська кампанія «Відкриваємо двері дітям» представила інформаційні бюлетені з даними про стан реформ захисту та догляду за дітьми в 16 європейських країнах-учасницях кампанії у 2017 році

Використання фондів ЄС та участь громадянського суспільства: нова доповідь щодо впровадження деінституціалізації

19.12 2017 Європа

Європейська кампанія «Відкриваємо двері дітям» долучилася до розробки доповіді щодо використання фондів ЄС для впровадження деінституціалізації.

Додати НОВИНу

Зустріч партнерів Кампанії у Валлетті: оцінюючи пройдене та моделюючи майбутнє

13.11 2017 Європа

1 – 4 листопада на Мальті в рамках конференції “Setting Sail from a Safe Port: Giving our children confidence to move forward with safe and permanent relationships” відбулася зустріч національних координаторів громадянської Кампанії «Відкриваємо двері дітям»

Прес-ланч у Чернігові: розбираємося у реформі системи захисту дітей

29.09 2017 Україна

Учасники коаліції з підтримки ДІ на Чернігівщині разом з працівниками соціальних служб зустрілися з журналістами, аби обговорити ситуацію в регіоні та причини необхідності впровадження реформи.

Стратегічне планування у Чернігові

26.07 2017 Партнери

У Чернігові відбулася дводенна сесія стратегічного планування з учасниками коаліції місцевих громадських організацій на підтримку деінституціалізації у Чернігівський області.

Зустріч з медіа у Дніпрі

5.07 2017 Україна

Учасники Коаліції з підтримки комплексної реформи системи системи захисту дітей в Дніпропетровській області зустрілися з місцевими журналістами аби розказати про необхідність об’єднання та координованих дій для зміни ситуації в регіоні

Тренінг у Житомирі: підвищення потенціалу партнерів

9.06 2017 Партнери

Адвокація та комунікація – невід’ємні складові просування у суспільстві реформи системи захисту дітей. На наше глибоке переконання, неможливо докорінно змінити систему виключно наказами «зверху». А повноцінна підтримка суспільством спирається також і на спроможність наших партнерів в регіонах успішно та влучно презентувати головні наші ідеї та заклики. На підвищення саме таких навичок і був орієнтований дводенний тренінг у Житомирі 7 та 8 червня 2017 року.

Покласти край інтернатам: заклик до ЄС

6.06 2017 Європа

Європейська кампанія «Відкриваємо двері дітям» закликає ЄС посилити підтримку національних реформ систем захисту дітей з метою зміцнення сім'ї, надання якісних послуг профілактичного і альтернативного догляду, аби покласти край епосі інституційного догляду в Європі.

Зустріч національних координаторів кампанії 'Відкриваємо двері дітям' у Брюсселі: обмін досвідом та реальні успіхи для України.

24.04 2017 Європа

Національні координатори Кампанії з 16 країн Європи та 5 міжнародних партнерів зустрілися 19-20 квітня 2017 року у Брюсселі, аби поділитися власним досвідом, презентувати позитивні практики та надихнути один одного для подальших спільних дій задля якісних змін в життях дітей.

Конференція у Львові: справді разом!

5.04 2017 Україна

Львівська обласна конференція ‘Разом для дітей!’ засвідчила готовність влади та громадськості об'єднатися заради забезпечення інтересів дітей в регіоні і спільних практичних кроків у цій роботі.

Умови для реформи: підписання Меморандуму про створення Коаліції та планування спільних кроків у Чернігівській області

29.03 2017

28 березня ми зустрілися з нашими партнерами у Чернігові, аби обговорити отримані результати Кампанії в Україні та запланувати колективні дії для просування реформи системи захисту дітей в регіоні.

Просування деінституціалізації: тренінг з комунікацій та адвокації для партнерів коаліції у Дніпропетровській області

28.03 2017 Партнери

Ми зібрали у Центрі ‘Добре вдома’ у Дніпровському районі представників місцевих ГО, фахівців соціальної роботи та відповідальних за захист дітей місцевих посадовців для покращення їхніх навичок у промоції деінституціалізації на регіональному рівні.

Нові партнери - нові можливості!

20.03 2017 Європа

Колаборація міжнародної мережі організацій Better Care Network i Кампанії 'Відкриваємо двері дітям' - співпраця зі спільною метою та сподіваннями.

Навчальний тренінг з комунікацій у Одесі для партнерської коаліції

28.02 2017 Партнери

За роки реалізації в Україні громадянської Кампанії ми неодноразово переконалися, що партнерства та синергія дій різних організацій і окремих осіб є перспективним джерелом якісних змін у державній політиці. Тож ми продовжили роботу із союзниками ДІ в Одеській області. Фокус нашої діяльності направлений одночасно на розширення партнерств та посилення потенціалу наших однодумців до просування реформи системи захисту дітей. І ключовим тут є мистецтво комунікацій з різними цільовими групами.

В фокусі: Україна

28.02 2017 Україна

Статистичні дані доводять, що військовий конфлікт на сході Україні - не єдиний чинник, який негативно впливає на становище дітей в країні. На жаль, впровадження реформи постійно стикається з відчайдушним спротивом власне існуючої системи на шляху до змін на користь дітей.