Відкриваємо двері дітям



Регіони на старті

10.09 2014 Партнери


Головна стратегія успішної реалізації громадянської кампанії ‘Відкриваємо двері дітям’ – її всеохопність та створення окремих стратегій досягнення поставлених завдань для кожного регіону, відповідно до наявної там ситуації

8 – 9 вересня ми провели другу зустріч регіональних партнерів громадянської кампанії ‘Відкриваємо двері дітям’. Представники майже з усіх регіонів України відвідали цю зустріч а поділилися власним баченням наступних кроків в рамках кампанії. Учасники зустрічі ознайомилися з останніми успіхами кампанії в Україні та в Європі, розповіли свою останню діяльність та новини з регіонів.

Протягом зустрічі учасники працювали над плануванням конкретної діяльності у своїх регіонах на кінець 2014 та на 2015 роки. Регіональні партнери представили своє бачення найкращих інструментів презентації кампанії, окресли основні цільові групи, формати заходів та цілі їх проведення для кожної області.

Також партнери напрацювали проекти адвокаційних стратегій для регіонів. Аналіз ресурсів, сильних та слабких сторін кожного регіону, наявних прихильників та противників деінституціалізації допоможе партнерам прописати чітку адвокаційну стратегію для кожної області та ефективно виконати завдання кампанії ‘Відкриваємо двері дітям’.

Найближчим часом ми очікуємо на старт заходів в рамках кампанії у кожному регіоні та на початок практичного втілення цілей кампанії по всій Україні. 

Fotor091592059